Gert-Jan van Barneveld

Dierenarts Medische beeldvorming - Clinical Director

Gert-Jan van Barneveld
Gert-Jan van Barneveld Dierenarts Medische beeldvorming

Mijn naam is Gert-Jan. Ik ben in 2006 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent (België). Mijn eerste jaren als dierenarts heb ik gewerkt in Engeland, om me daarna in Groningen te vestigen. Ondanks het feit dat Groningen mijn hart gestolen heeft, hebben mijn partner en ik drie jaar geleden besloten om voor nieuwe uitdagingen in Den Haag te kiezen. Hier heb ik, samen met mijn team, het Caressa Dierenziekenhuis op de Goudenregenstraat opgezet. Het is dan ook heel fijn om op mijn vertrouwde stek, maar dan in een nieuw jasje, nog betere zorg voor mijn patiënten te kunnen leveren. 

Als dierenarts ben ik een all-rounder. De laatste jaren leg ik mezelf echter toe op de medische beeldvorming en volg ik ook het differentiatietraject medische beeldvorming binnen de Academy van IVC Evidensia. Ook ga ik beginnen aan de opleiding aan de ESAVS van de Universiteit van Luxemburg. Binnen het Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag zal ik me dan ook voornamelijk gaan bezighouden met de echografie en radiologie. 

Naast mijn werk als dierenarts ben ik ook medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het ziekenhuis als veterinair Clinical Director. In deze hoedanigheid zal ik zorgdragen voor het optimaal functioneren van het team en de geleverde zorg alsmede het diergeneeskundige management.