Uw bezoek

Goed voorbereid op bezoek

Informatie over uw bezoek

  • Wat is een verwijzing?
  • Tijdens uw verblijf
  • Opname
  • Nazorg
  • Betaling
  • Den Haag

Wat is een verwijzing?

U kunt bij ons zowel voor een spoedgeval terecht alsook na verwijzing van uw eigen dierenarts. Een verwijzing betekent dat uw eigen dierenarts uw dier bij ons wilt laten behandelen als de problemen ingewikkelder of intensiever zijn dan de normale praktijk voor uw dier kan uitvoeren. Ook wanneer uw eigen dierenarts een te vol programma heeft, maar toch vindt dat uw dier een dierenarts moet zien kan het zijn dat u naar ons wordt verwezen.

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf wordt u eerst opgevangen in onze wachtruimte. Wij maken gebruik van een gescheiden wachtruimte voor honden en katten. U wordt daarna geholpen door een van onze artsen en een plan voor behandeling wordt met u besproken en uitgevoerd.

Opname

Wanneer uw dier bij ons in de opname moet verblijven wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling. Natuurlijk is het mogelijk om uw dier te bezoeken wanneer het bij ons verblijft. 

Nazorg

Na de behandeling krijgt u alle uitleg om de nazorg voor uw dier zo goed mogelijk te laten verlopen. Controles kunnen in principe bij uw eigen dierenarts worden uitgevoerd.

Betaling

Betaling vindt na behandeling per pin of contant plaats. Wij streven ernaar om altijd een zo goed mogelijke indicatie van de kosten te geven voorafgaand aan de behandeling. Bij een opname van uw dier wordt u elke dag op de hoogte gehouden van de gemaakte en de te verwachten kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij het ophalen van uw dier.

Den Haag

Onze praktijk bevind zich in de stad met in de nabijheid voldoende winkelgelegenheid op de Fahrenheitstraat en gelegenheden voor een hapje en drankje op het Goudenregenplein. Ook het centrum van de stad en het strand bevinden zich op een steenworp afstand. Mocht u van ver moeten komen kan u zich tijdens het verblijf van uw dier in ons ziekenhuis dus in de nabijheid van de kliniek vermaken.